• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

BELEDİYE SANAYİ SİTESİNDE YOL ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

09/09/2022

BELEDİYE SANAYİ SİTESİNDE YOL ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

     Vize Belediyesi, Sanayi Sitesindeki yolların yapımı amacıyla çalışmalara başladı. Çalışmalarla ilk olarak ana caddeye paralel olan yolda betonlama yapılacak.
     Belediye bozuk olan sanayi sitesindeki yolların yapımını etap etap tamamlayarak sanayi sitesi esnaflarının yol sorununu çözüme kavuşturmayı hedefliyor. Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ercan Özalp, “sanayi sitemizin yollarının uzun yıllar kullanılabilmesi amacıyla betonlama ile yapılacağını belirterek şunları söyledi;
    “Ekiplerimiz şu sıralar, sanayi girişi 1. kısımdan 2.kısma doğru olan ana caddeye paralel yolda, yağmur suları toplanıp alt yapısı tamamlanarak beton dökme işlemi gerçekleştirilmektedir. İlerleyen zamanlarda sanayi sitemizin diğer yollarında da betonlama yapılacaktır. İlçemiz sanayi esnafımızın talebi üzerine sanayi sitemizde yeni yol yapımını gerçekleştirmek ve esnafımızın yol sorununu çözmek için çalışmamıza başlamış bulunuyoruz. Yol yapımını en kısa sürede etap etap tamamlayarak sanayi esnafımızın ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Halkımızın ve esnafımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
667 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN