• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

BİR FESTİVAL DAHA YAĞMUR GİBİ GEÇTİ

02/09/2022

BİR FESTİVAL DAHA YAĞMUR GİBİ GEÇTİ

     Vizeli’ler tarafından her yıl sabırsızlıkla beklenen 14. Vize Tarih ve Kültür Festivali geçtiğimiz hafta bir gün gecikmeli olarak Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri büyük bir coşkuyla düzenlendi.
     Perşembe gecesi başlaması beklenen ancak yağan şiddetli yağmur nedeniyle Cuma gününe ertelenen Vize Festivali, Cuma günü akşam saatlerde başlayan yağmura rağmen kapılarını festivalseverlere açtı. Hafif hafifte olsa bir süre devamlı olarak yağan yağmura aldırış etmeden festivale gelen Vizeli’ler, yağmurun durmasının ardından başlayan gecede gönüllerince eğlendiler. Sevgi Onur ve Nida Darbaz konserleri ile başlayan gecede, Başkan Özalp’in açılış konuşmasını yapmasının ardından Kıbrıslı sanatçı Buray’ın sahne almasıyla dolmaya başlayan festival alanı renkli görüntülere sahne oldu. Gece katılımcılara Türk Bayrağı dağıtılmasıyla beraber marşlar seslendirildikten sonra sona erdi.
TUĞÇE KANDEMİR HAYRANLARI PARMAK ISIRTTI
    Festivalin ikinci gecesi yağmur ve çamurdan eser kalmayınca festival alanı tıka basa doldu. Raca hiphop konseri ile başlayan gecenin ilerleyen dakikalarında Özge Merit ve Sevtuğ Kasapbaşoğlu seslendirdikleri şarkılarla kalabalığa eğlenceli anlar yaşattı. Saatler 10.30’u gösterdiğinde ise hayranları tarafından sabırsızlıkla beklenen Tuğçe Kandemir sahne alarak festival alanındaki coşkuyu doruğa çıkarttı.
KAPANIŞI ALİ ALTAY VE BAHA YAPTI
     14. Vize Tarih ve Kültür Festivalinin son akşamında ise ilk olarak Vize Gençlik Orkestrası sahne aldı. Grup Seslendirdiği şarkılarıyla alanda bulunanlara eğlenceli anlar yaşatırken, 2’nci geceye oranla azalmış gibi görünse de seyirciler Ali Altay konseri ile unutulmaz bir gece daha yaşadılar. Şarkılar ve 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle söylenen marşlarla coşku içinde devam eden festivali, söylediği aşk şarkıları ve türkülerle sahne alan Baha konseri noktaladı.
     Belediye Başkanı Ercan Özalp, festival alanındaki katılımcılara 3 akşam boyunca festivale eşlik ettikleri ve coşkuya ortak oldukları için teşekkür etti.- Sevil Demirel
 
439 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
NECDET TEZCAN