• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vali Ekici Vize’ye geldi

02/09/2022

Vali Ekici Vize’ye geldi

     Kırklareli Valisi Birol Ekici, Perşembe günü (dün) gerçekleştirdiği belde ziyaretleri kapsamında Kaynarca beldesi ve Pınarhisar İlçesi ziyaretlerinin ardından ilçemizi ve Çakıllı beldemizi ziyaret etti.
     Dün gerçekleşen ziyaretlerde Vize’ye gelen Vali Ekici, ilk ziyaretini Vize Kaymakamlığına gerçekleştirdi. Vize Kaymakamı olarak yeni görevine atanan Sedat Özdemir' e hayırlı ve başarılı çalışmalar dileyerek, brifing aldı. Ardından Kaymakam Sedat Özdemir ile birlikte, 2022- 2023 Adli Yıl başlangıcı münasebetiyle Vize Adliyesini ziyaret eden Vali Birol Ekici, Cumhuriyet Savcıları Ceren Şeref ile Haluk Çınarbay'a yeni Adli Yılın hayırlı olması temennisinde bulundu.
     Daha sonra Vize’den ayrılarak Çakıllı beldesine geçen Kırklareli Valisi Ekici, Çakıllı beldesinde Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Belediye Başkanı Mehmet Bayram'dan belediye çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler alan Vali Ekici, daha sonra esnaflara hayırlı ve bereketli bol kazançlar dileyerek vatandaşlar ve esnaflar ile sohbet etti.
     Çakıllı beldesi ziyaretinin ardından Ahmetbey beldesine geçen Kırklareli Valisi, ardından Kırklareli’ne geri döndü.- Nihat Demirel
584 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
NECDET TEZCAN