• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni binasına taşınıyor

02/09/2022

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni binasına taşınıyor

     2022-2023 eğitim öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kala Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de bu yıl açılacak olan yeni binasına taşınmaya başladı.
     2018 yılı Ocak ayından itibaren eğitim ve öğretime ara verilerek boşaltılan ve ardından yıkımı gerçekleştirilen Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, aradan geçen yaklaşık 5 yılın ardından göz kamaştıran yeni binası ile 2022-2023 eğitim öğretim dönemine merhaba diyecek. Bu süre zarfında geçici binalarda eğitime devam eden öğrencilerde 12 Eylül 2022 Pazartesi gününden itibaren modern okul binasında ders başı yapacak.
ÖĞRETMELER SEMİNERİ YENİ OKULDA VERİLECEK
     Vize Milli Eğitim Müdürlüğü, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde 5 Eylül 2022 Cumartesi günü öğretmenlere verilecek olan semineri de yeni okul binasında yapacak.
     Seminerde öğretmenlere, eğitim ve öğretimin niteliğini geliştirmek ve verimliliği arttırmak. Öğretmenlerin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak. Yenilenen, güncellenen öğretim programları hakkında öğretmenlerin bilgilenmelerini ve içeriğini müzakere etmelerini sağlamak. Derslerin işlenişinde uygulanan yöntem ve teknikler, kullanılan öğretim materyalleri ile ölçme ve değerlendirme kriterleri hakkında öğretmenlerin bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunmalarını sağlamak gibi konularda bilgiler verilecek.- Nihat Demirel
 
570 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407
NECDET TEZCAN