• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vize’ye Yeni Kaymakam Atandı

19/08/2022

Vize’ye Yeni Kaymakam Atandı

     Kaymakam Kararnamesi atama listesi Resmi Gazete'de yayınlandı. Kararname ile Bingöl ili Karlıova ilçesi Kaymakamı Sedat Özdemir Vize Kaymakamı olarak atandı.
     2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan, hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 422 Mülki İdare Hizmetleri sınıfında görev yapan vali yardımcısı, kaymakam, bakanlık merkez teşkilatında görevli olanlar ile hukuk müşavirlerinin yeni görev yerleri liyakat ve kıdemleri esas alınarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile atandı.
     Yapılan atamalar ile ilçemizde Ağustos 2020 tarihinden bu yana görev yapan ve Vizeli’ler tarafından sevilen Kaymakamımız Elif Canan Tuncer Kırklareli Vali Yardımcılığına atanırken, Bingöl Karlıova Kaymakamı Sedat Özdemir ise ilçemize atanarak yeni Vize Kaymakamı oldu. Kaymakamımız Elif Canan Tuncer’in bir hafta on gün kadar bir süre daha ilçemizdeki görevini sürdüreceği ve ardından Kırklareli’ndeki görevine başlayacağı öğrenildi. 
KAYMAKAM SEDAT ÖZDEMİR KİMDİR?
     1981 yılında Erzurum İli Pasinler ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum da  tamamladı. 2004 yılında Atatürk Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu. 2010-2015 yılları arası Maliye Bakanlığında Vergi Müfettiş Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra 2015 yılında Düzce Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.
     Kocaeli/Körfez, Düzce/Kaynaşlı İlçelerinde Kaymakam Refikliği ve Mülkiye Müfettişi nezdinde stajını tamamladı. Bilecik Yenipazar İlçesinde Kaymakam Vekilliği yaptıktan sonra Yabancı dil eğitimini İngiltere Liverpool Üniversitesinde tamamlayarak 2017-2018 tarihlerinde Kırşehir/Boztepe, 2018-2020 tarihleri arası Burdur/Altınyayla Kaymakamlığı görevlerinde bulunmuştur. 14 Temmuz 2020 tarihinde Bingöl Karlıova’ya atanan Kaymakam Sedat Özdemir, Ağustos 2022’de Vize Kaymakamlığına atandı. Kaymakam Özdemir iyi derecede İngilizce bilmektedir.- Nihat Demirel
361 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN