• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

VİZE 14. TARİH VE KÜLTÜR FESTİVALİ 25-26-27 AĞUSTOS’TA

29/07/2022

VİZE 14. TARİH VE KÜLTÜR FESTİVALİ 25-26-27 AĞUSTOS’TA

     Bu yıl 14.’sü düzenlenecek olan Vize Tarih ve Kültür Festivali’nin programı netleşmeye başladı. 25-26-27 Ağustos 2022 Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri yapılacak olan festivalde yine eğlenceli geceler Vizeli’leri bekliyor.
     Vize Belediyesi tarafından bu yıl 14.’sü düzenlenecek olan Tarih ve Kültür Festivali için geri sayım başladı.
     İlk yapılan açıklama ile 4 gün olacağı belirtilen festival, yerel sanatçıların yer alacağı bölümün iptal edilmesi üzerine bu yılda 3 gün olarak düzenlenecek. Bu yıl Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri olarak programlanan festivalde yine birbirinden ünlü sanatçılar bizlerle olacak. İlk gece programı Sevgi Onur ile açılacak. Ardından ise Özge Merit sahne alarak geceyi renklendirecek. Gecenin sanatçısı ise Buray Hoşsöz ya da bilinen sahne adıyla Kıbrıs Türkü pop şarkıcısı Buray olacak. Özellikle gençlerin sevgilisi olan Buray Vizeli’ler için ‘Deli Kız’, ‘Alaz Alaz’ ve ‘Seni Sevmiyorum artık’ adlı şarkılarını seslendirecek.
      Cuma günü akşam olan ikinci gece programı ise Ali Altay ile açılacak. Farklı müziği ile halkın beğenisini kazanan Altay’ın ardından son bölümde ise gecenin sanatçısı olarak BAHA sahne alacak. Aşk şarkılarıyla gençlerin ve sevenlerin kalbinde taht kuran BAHA, “Gülü Susuz’, ‘Kutupta Yaz gibi’ ve ‘Canım sevgilim’ adlı şarkılarıyla festivale katılan gençleri kendisinden geçilerek.
     Festivalin son gece programında ise bizleri yine 3 sanatçılı bir gece bekliyor. Gecenin açılışını ‘Olan var olmayan var’, ‘Vıdı Vıdı’ adlı şarkısıyla beğeni kazanan Beyza Durmaz yapacak. Ardından ise Ayrılsak ta beraberiz, Çiçek Taksi ve Hürrem Sultan dizilerinde yardımcı oyunculuk yapan, model, oyuncu, sunucu ve solist Sevtuğ Kasapbaşoğlu ‘Ben seni sevmeyi sevdim’, ‘İlk aşkım son seferim’ ve ‘Tam vakti’ adlı şarkılarını seslendirecek. Festivalin ve gecenin finalini ise Tuğçe Kandemir yapacak. Aşk ve hüzün üzerine söylediği şarkılarla tanınan Kandemir, ‘Kurban olayım’, ‘Ah ellerim kırılaydı’ ve ‘Gülü soldurmam’ adlı şarkılarıyla Vizeli’lere unutulmaz bir gece yaşatacak.- Özlem Sezen
2501 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN