• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Belediyeden yerel üreticilere özel satış standı

08/07/2022

Belediyeden yerel üreticilere özel satış standı

     Vize Belediyesi, özellikle yaz aylarında yüzlerce turisti ağırlayan ilçemiz Kale mahallesine yerel üreticilere özel satış stantlar yaptırdı.
     Sakin şehir unvanına sahip Vize’de bu unvana yakışır bir çalışma daha hayata geçirildi. Vize Belediyesi, ilçede ikamet eden yerel üreticiler için ahşap satış stantları yaptırdı. Kale Mahallesi çamlık bölgesinde konumlandırılan stantlarda Vizeli yerel üreticilerimiz el emeği ile yapmış oldukları ürünlerini satışa sunabilecekler. 
     Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ercan Özalp; “İlçemizde ki yerel üreticilerimizin ürünlerini daha rahat satışa sunabilmeleri için Vize Kalesi bölgesinde stantlar hazırladık. Kendi ürettikleri ürünlerini satışa sunarak hem ekonomilerine katkı sağlamış hem de ilçemize gelen yerli ve yabancı turistlere böyle güzel bir hizmet sunmuş oluyorlar. Göstermiş oldukları emekleri ile tüm üreticilerimiz bizler için çok değerli” şeklinde konuştu.
    İlçede ki yerel ürünlerini satışa sunmak amacıyla stantları kullanacak olan üreticiler ise Başkan Özalp’e bu hizmeti kendilerine sağladığı için teşekkür ettiler.- Sevil Demirel
 
993 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN