• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

KURBAN BAYRAMI YARIN BAŞLIYOR

08/07/2022

KURBAN BAYRAMI YARIN BAŞLIYOR

  9 günlük Kurban Bayramı tatili bugün başlıyor. Bugün (arife günü) yarım gün olan resmi tatil ile birlikte başlayacak olan Kurban Bayramı tatili, 13 ve 14 Temmuz'un idari izin kapsamına alınmasıyla memurlar için 9 günlük tatilin başlangıcı olacak.
     Dinimizde iki bayramdan biri olan Kurban Bayramı için geri sayım başladı. İmkânı olan vatandaşlar ibadetlerini geçekleştirmek için kurbanlıklarını günler öncesinden aldılar. Geç kalanlar ise bayrama yetiştirmeye çalışıyor. Bayramlarda her ne kadar aileleri ziyaret etmek geleneksel bir hale gelse de, imkânı olanlar için stresli iş hayatı nedeniyle bayram izinlerinde tatili tercih edenlerde arttı.
     Kurban Bayramı ise 9 Temmuz 2022 Cumartesi günü başlayacak. Cumartesi günü sabahı Bayram namazı saat 06.19’da kılınacak. Ardından başlayacak olan bayramda kurbanlar kesilecek sevap niyetiyle etler dağıtılacak. Vatandaşlar kurbanlarını Kurban Bayramının ilk üç günü ve üçüncü günü güneş batımına kadar kestirebilecekler. Bayram 12 Temmuz 2022 Salı günü sona erecek.
BAYRAMLAŞMA 1. GÜN
     Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenecek olan Bayramlaşma programı ise bayramın 1. günü olan Cumartesi günü sabah saat 14.00’te yapılacak. Belediye Parkındaki bayramlaşma programına Kaymakam Elif Canan Tuncer ile birlikte daire amirleri ve vatandaşlar katılacak.- Sevil Demirel
 
1012 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184532.3134
Euro34.583334.7219
NECDET TEZCAN