• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Mehmetçik Vakfı kurban bağışlarınızı bekliyor

17/06/2022

Mehmetçik Vakfı kurban bağışlarınızı bekliyor

    TSK Mehmetçik Vakfı her yıl olduğu gibi bu yıl da vekâleten kurban bağışlarını kabul ediyor. Birlik ve beraberliğin toplumsal yardımlaşmanın örneği olan Kurban Bayramı TSK Mehmetçik Vakfı Mehmetçik'lerin yakınları ile gazi ve engelli mehmetçiklere ve çocuklarına destek olabilmek için kurban bağışlarını alıyor.
     Yaklaşan kurban bayramı öncesinde Trakya bölgesini ziyaret eden Mehmetçik Vakfı İstanbul Avrupa Yakası Temsilcisi Süleyman Çakır, hafta içerisinde ilçemize gelerek Vize Belediyesini ve gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz ziyaretinde Yazı İşleri Müdürümüz Nihat Demirel ile görüşen Çakır, 27 senedir Vekâleten Kurban Bağışlarınızı kabul edip kesim faaliyetlerini güveninize uygun şekilde gerçekleştiren Mehmetçik Vakfı’nın, bu yıl da kurban bağışlarını kabul etmeye başladığını belirtti. 
     Vakfın her kurban bağışı için mutlaka kurban kesimi yaptığını da sözlerine ekleyen Süleyman Çakır, Kurban bedeli’nin 2.350 TL olduğunu ve Vizeli’lerin de Mehmetçik Vakfına destek olmak için kurban bağışlarını beklediklerini ifade etti.- Özlem Sezen
 
981 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN