• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

TREDAŞ, Tatil bölgelerinde çalışmaları hızlandırdı

17/06/2022

TREDAŞ, Tatil bölgelerinde çalışmaları hızlandırdı

     Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş (TREDAŞ), yaz aylarında artan nüfus yoğunluğunu göz önüne alarak tatil bölgelerindeki bakım ve onarım faaliyetlerini artırdı.
Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş (TREDAŞ), elektrik enerjisini yeterli, kaliteli ve kesintisiz verme sorumluluğunun bilinciyle çalışmalarını sürdürürken, tatil bölgelerinde yaz aylarında artan nüfusu göz önünde bulundurarak, bakım, onarım ve faaliyetlerini arttırdı.
     Kırklareli’nin Vize, Kıyıköy, Demirköy ve İğneada başta olmak üzere, Edirne’nin Keşan ilçesi Tekirdağ’ın Süleymanpaşa, Marmaraereğlisi ve Şarköy’de elektrik kesintisi yaşanmaması için sıkı tedbirler alınıyor. Bu kapsamda, tatil sezonunda yüz binin üzerinde insanı ağırlayan Edirne İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanındaki Saroz Körfezinde TREDAŞ ekipleri çalışmalarını yoğunlaştırdı. Saroz bölgesinde oluşabilecek arızalara müdahale edebilmek için ekipler 7 gün 24 saat çalışmalarını sürdürüyor.
     Enerji nakil hatları güçlendirilirken, sokak aydınlatmaları da yenileniyor. Vatandaşların arıza durumunda 186 Çağrı Merkezi, TREDAŞ web sitesi, yapay zeka TREDAŞ Enerjik, e-mail gibi iletişim kanallarından bilgi vermesi durumunda, arızaya anında müdahale ediliyor.- Nihat Demirel
540 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN