• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Yıldız Kızlar Futsal Takımımız Türkiye 5. si Oldu

17/06/2022

Yıldız Kızlar Futsal Takımımız Türkiye 5. si Oldu

   İlçemiz Sergen Ortaokulu Yıldız Kızlar Futsal Takımı, Mardin’de düzenlenen Yıldız Kızlar Futsal Türkiye Şampiyonasını 5.’likle tamamladı.
    Yenilgisiz Kırklareli İl Şampiyonu, Yenilgisiz Çanakkale grup birincisi ve yenilgisiz Manisa’daki yarı final maçlarının lideri olan Sergen Ortaokulu Yıldız Kız Futsal takımımız, Mardin’de katıldığı Türkiye Şampiyonasında ise playoff şansını son maçta kaçırarak Türkiye 5’incisi oldu.
Mardin'de düzenlenen Yıldız Kızlar Futsal Türkiye Finallerinde A grubunu 3. tamamlayarak playoff şansını son maçta kaçıran Sergen Ortaokulu Yıldız Kızlar Futsal takımımız, kendi gurubu olan A grubunu lider bitiren Karabük Atatürk Ortaokulu’nun Türkiye Şampiyonu olmasıyla turnuvayı Türkiye 5.si olarak tamamladı. Şampiyona boyunca karşılaşmalarda adından sıkça söz ettiren Karabük Yenişehir Atatürk Ortaokulu Yıldız Kızlar Futsal Takımı final müsabakasında Kayseri rakibini 8-2 lik net bir skorla yenerek, Türkiye Şampiyonu oldu. Vize Haber Gazetesi olarak; Bizlere bu gururu yaşatan Sergen Ortaokulu Yıldız Kızlar Futsal takımımıza teşekkür ederiz.- Nihat Demirel
526 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
NECDET TEZCAN