• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

KEPİRTEPE'DE 32'NCİ BULUŞMA..!

03/06/2022

KEPİRTEPE'DE 32'NCİ BULUŞMA..!

     32. Kepirtepeliler Günü, 29 Mayıs Pazar günü Kepirtepe Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi. ‘Yıllardan sonra, yollardan sonra’ sloganıyla düzenlenen etkinliğe katılım yoğun oldu.
     Etkinliğe Vize’den Kepirtepeliler Eğitim Vakfı’nın Vize Temsilcisi Emekli Eğitim Müfettişi Sedat Tunguz önderliğinde 20 kişilik bir grup katılırken, okuldan farklı dönemlerde mezun olan pek çok Kepirtepeli programda bir araya geldi.
     Okul bahçesinde başlayan programda mezuniyetlerinin 75’inci yılını kutlayanlara plaketleri verildi. 32. Kepirtepeliler Günü’ne özel, okulun 1978 mezunu Turun A.Ş. yönetim kurulu başkanı Hüsnü Beşer’in yaptırdığı dersliğin açılışı gerçekleştirildi. Her sene Edirne’den başlayıp Kepirtepe’ye koşan mezunlar da okulda karşılandı. Grup Kepir'in canlı müzik performansı ve 1972 mezunlarının basketbol maçı da renkli görüntülere sahne oldu.
     Kepirtepeliler Eğitim Vakfı Başkanı Selahaddin Gül; “Kepirtepe değerlerini nesilden nesle aktarmak, toplumsal belleğimizi canlı tutmak en büyük amacımız. Demokrasiyi, imeceyi, bilimin ve sanatın ışığını, toplum için çalışmayı her birimizin birbirimize, her birimizin gelecek nesillere aktarmasıyla Kepirtepelilik taşlarını üst üste dizmeye devam ediyoruz. Kepirtepe bu taşlarla yükseldi, bu taşlarla yükseliyor, bu taşlarla yükselecek” dedi.- Nihat Demirel
576 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN