• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Türker’in hayatı Tez konusu oldu

03/06/2022

Türker’in hayatı Tez konusu oldu

     Vizeli Bülent Türker’in hayatı Hollanda da yüksekokul öğrencilerine tez konusu oldu. Hollandalı öğrenci Dennis, sınıf geçme tezi için Türker’in yaşam öyküsünü konu aldı.
     Hollanda da 2001 yılında Kraliyet Şövalyeliği, 2005 yılında da 40 yılın en iyi kalpli insanı seçilen Bülent Türker, yaptığı hayır faaliyetleri ve yaşamı ile Hollanda da Yüksekokul  İşletme ve menegment öğrencisi Dennis’in tezine konu oldu. Tezi ile ilgili çalışma için Hollanda da Türker’in evine gelen Dennis, Türker’in yaşam öyküsünü başarılarını ve hayırseverliğini konu alan röportaj hazırladı. Önümüzdeki hafta içerisinde bu çalışmasını okulunda belgelerle ders olarak anlatacak Hollandalı öğrenci, başarılı bulunursa sınıfını geçecek.
     Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Bülent Türker, “Yabancı bir ülkede yabancıların gelip benim ilginç hayatımı  incelemeleri ve okullarında ders olarak anlatmaları bir Türk olarak beni gururlandırıyor. Yine Hollanda da okullarda Çanakkale ve Hayatımı anlatmam, Erasmus üniversitesinde hayatımın tez olarak sunulması ve öğrencilerin en yüksek notları alması beni sevindiriyor. Bu çalışmalar sırasında öğrencilerin en çok ilgisin çeken konular ise 7.500 tane engelli arabasının dağıtılması ve Bülent Türker’e gelen yüzlerce adressiz mektuplar oluyor. Türkiye’mizi en iyi şekilde temsil ettiğim için mutluyum” dedi.- Özlem Sezen
701 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
NECDET TEZCAN