• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Kepirtepeliler bir araya geliyor

27/05/2022

Kepirtepeliler bir araya geliyor

     Kepirtepeliler Eğitim Vakfı’nın düzenleyeceği 32. Kepirtepeliler Günü’ne ilçemizden de Kepirtepe mezunu öğretmen ve diğer meslek sahibi mezunlar katılacak.
     29 Mayıs 2022 Pazar günü düzenlenecek olan program için Vize’den de araç kaldırılacak. Vize Belediyesi tarafından tahsis edilecek olan araçla Pazar günü sabah saat 09.00’da Kepirtepe’ye hareket edecek olan mezunlar, burada düzenlenecek olan etkinliklere katılacaklar.
      Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan KEV Vize Temsilcisi Emekli Eğitim Müfettişi Sedat Tunguz, programa ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi;
     “32. Kepirtepeliler günü programımız çerçevesinde sabah saat 10.45’te Başlangıçtan Sonsuzluğa Kepirtepe Koşusu düzenlenecek. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile yapılacak olan açılışın ardından Kepirtepe Marşları ve Ziraat Marşı söylenecek. Konuşmalar bölümünde ise Okul Müdürü, KEV Başkanı, 75. Ve 50. Yıl Mezunları ile koşucuların madalyaları takdim edilecek. Plaket töreni ve öğle yemeği ile devam edecek programda daha sonra müzik dinletisi ve spor etkinlikleri yer alacak” dedi.
     Açıklamasında amaçlarının düzenlenen etkinlikle Kepirtepe mezunlarının 75,60,50,40,25 ve 15.yıl dönümlerinde bir araya gelişlerini ve görüşmelerini sağlamak olduğunun altını çizen Sedat Tonguz, “Böylelikle etkinliğin, 1937 Edime Karaağaç Eğitmen Kursu ile başlayan ve halen Kepirtepe Anadolu Lisesi olarak devam okulun devamına katkıda bulunacağına inandığını ifade etti.- Nihat Demirel
188 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN