• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Namık Kemal Ortaokulu’nda Teknoloji Tasarım Sergisi açıldı

20/05/2022

Namık Kemal Ortaokulu’nda Teknoloji Tasarım Sergisi açıldı

     İlçemiz Namık Kemal Ortaokulu’nda öğrenciler tarafından oluşturulan eserlerinin sergilendiği “Teknoloji ve Tasarım Yılsonu Sergisi” geçtiğimiz Çarşamba günü açıldı.
     Saat 10.00’da yapılan Teknoloji ve Tasarım Yılsonu Sergisi’nin açılışını Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, Şube Müdürü Hüseyin Kabakçı, İlçe Müftüsü İbrahim Hamarat ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hasan Basri Korkmaz yaptı.
     Namık Kemal Ortaokulu Teknoloji ve Tasarım öğretmeni Özge Taşar tarafından 2014 yılından bu yana her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen sergide, öğrenciler tarafından yıl boyu yapılan dersler sonucunda hazırlanan eserler sergilendi. Ziyaretçiler tarafından büyük beğeni ile gezilen sergide, öğrenciler katılımcılara eserleri hakkında bilgiler verdiler.
      Serginin açılışına katılan Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp küçük mucitlerin eserlerini tek tek incelerken, eserlerin yapımında ve serginin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.- Özlem Sezen
347 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173
NECDET TEZCAN