• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

NAMAĞLUP ŞAMPİYONLAR TÜRKİYE FİNALLERİNDE

20/05/2022

NAMAĞLUP ŞAMPİYONLAR TÜRKİYE FİNALLERİNDE

      Kırklareli İl Şampiyonluğunun ardından Çanakkale’de düzenlenen grup müsabakalarında gösterdiği başarı ile yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanan Sergen Ortaokulu Yıldız Kız Futsal takımı, yarı finalde de rakiplerinin tozunu attı.
     Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca düzenlenen 2021-2022 Okul Sporları Yıldızlar Kız ve Erkek Futsal Türkiye Yarı Final Müsabakaları Manisa’da tamamlandı. Kızlarda İzmir, Muğla, Uşak, Antalya, Manisa, Kırklareli ve Antalya’nın yer aldığı müsabakalarda Sergen Ortaokulu Yıldız Kız Futsal takımı, oynadığı tüm karşılaşmaları kazanarak namağlup şampiyon oldu.
        Grup müsabakalarının ilk maçı Manisa Salihli Yılmaz Şehit Hüseyin Ari Ortaokulunu 3-0, Antalya Tekeli Ortaokulunu 7-1 ve İzmir Buca Ortaokulunu 2-1 yenip namağlup olarak lider çıkan Sergen Ortaokulu Yıldız Kızlar Futsal takımı, play-off maçında ise Manisa Soma Ayşe Temizel Ortaokulunu 3-1’lik bir skorla mağlup etti. Bu sonuçla yarı final müsabakalarını yenilgisiz bir şekilde tamamlayan takımımız, Mardin'de düzenlenecek Yıldız Kızlar Futsal Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
     Vize Haber Gazetesi olarak; Sergen Ortaokulu yöneticilerini, öğretmenlerini ve öğrencilerini tebrik eder, Türkiye finallerinde başarılarının devamını dileriz.- Nihat Demirel
348 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
NECDET TEZCAN