• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Yeni Kırklareli Valisi Birol EKİCİ Görevine Başladı

20/05/2022

Yeni Kırklareli Valisi Birol EKİCİ Görevine Başladı

Valiler Atama Kararnamesi ile Kırklareli Valiliği görevine atanan Kırklareli’nin 47. Valisi Birol EKİCİ görevine başladı.
     Resmi Gazetede yayımlanan “Vali Atamaları Hakkında Karar” ile Kırklareli Valiliği görevine atanan Vali Birol EKİCİ, 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü yeni görev yeri olan Kırklareli’ne gelerek görevine başladı. Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Amirleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve Valilik Personeli tarafından Valilik Binası önünde karşılanan Kırklareli Valisi Birol EKİCİ, karşılama mangasını selamladıktan sonra Valilik Makamına geçti.
     Kırklareli’nde göreve başlamasının hemen ardından basın mensupları ile görüşen Vali Ekici, Kırklareli Valiliği görevindeki ilk duygu ve düşüncelerini şu sözlerle aktardı;
     “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle yayımlanan Valiler Kararnamesi ile atandığım Kırklareli Valiliği görevine bugün itibariyle başlamış bulunmaktayım. Bu vesileyle bana bu büyük sorumluluğu layık gören Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman SOYLU' ya şükranlarımı arz ediyorum.
Öncelikle sahip olduğu kültürel ve tarihi mirası ile medeniyetimizin önemli merkezlerinden birisi ve aynı zamanda eşsiz doğal güzellikleri ile ülkemizin, Trakya’mızın saklı cenneti olan Kırklareli’mizde sizlere hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Böylesine önemli bir kente çalışırken, ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ ilkesiyle üzerimizdeki sorumluluğun farkında olarak; bütün mesai arkadaşlarımla birlikte insan merkezli, hukuka bağlı, şeffaf ve hesap verebilen, toplumun bütün kesimlerini kucaklayan, güler yüzlü ve şefkatli bir yönetim anlayışı içinde olacağız.
     Sağlıktan tarıma, eğitimden sanayiye, coğrafi işaretle tescillenen yöresel ürünlerinden turizmine, Kırklareli’mizin marka değerini daha da ileriye taşımak adına, Sayın Milletvekillerimiz başta olmak üzere, yerel yönetimlerimiz, adli ve askeri kuruluşlarımız, üniversitemiz, siyasi parti temsilcilerimiz, oda ve meslek kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, basın ve medya ile yakın bir iletişim ve işbirliği içinde, azim ve gayretle çalışacağımızı özellikle vurgulamak isterim.
    Bu vesileyle görevi devraldığım valimiz başta olmak üzere, İlimize hizmet etmiş bütün valilerimize teşekkür ediyor; sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum. Kırklarelili tüm hemşerilerimi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi.- Nihat Demirel
284 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN