• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vize’de "Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik" uygulaması yapıldı

12/05/2022

Vize’de "Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik" uygulaması yapıldı

     Vize’de geçtiğimiz Cumartesi günü "Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik" sloganıyla uygulama yapıldı. Uygulamaya İlçemiz Kaymakamı Elif Canan Tuncer ile birlikte polis ve jandarma ekipleri de katıldı.
     7-13 Mayıs Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında "Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik" sloganıyla trafik uygulaması yapıldı. Saat 11.00’de Mahmut Erbil Caddesi Arife Bekir Uğurlu İlkokulu önünde yapılan uygulamada hem yayalar, hem de sürücüler trafik kurallarına uymaları konusunda bilgilendirildi. Uygulamaya katılan ilçemiz Kaymakamı Elif Canan Tuncer kimi zaman yayaları, kimi zaman ise sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı. Kaldırımları kullanan ve kurallara uyanlara teşekkür eden Kaymakam Tuncer, trafikte yayalarında dikkatli olmalarının önemine işaret ederek, “güvenli trafik için yaya geçitlerini kullanalım, kaldırımlarda yürüyelim, görünür olalım” dedi. Yine etkinlik kapsamında sürücüleri de bilgilendiren Kaymakam Tuncer, “emniyet kemerlerimizi takarak ve yaya kaldırımlarında duraksayarak dikkatli yol alalım” şeklinde konuştu.
     Uygulamada polis ve jandarma ekipleri de, yayalar ile araç sürücülerini bilgilendirirken el broşürleri dağıtarak vatandaşları kurallara uymayanları konusunda uyardılar.- Özlem Sezen
100 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
NECDET TEZCAN