• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vali Birol EKİCİ, Vize’yi ziyaret etti

27/05/2022

Vali Birol EKİCİ, Vize’yi ziyaret etti

     Yeni Kırklareli Valisi Birol Ekici, 24 Mayıs 2022 Salı günü ilçemize gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
     İlçe gezileri kapsamında geçtiğimiz Salı günü saat 15.30’da Vize’ye gelen Kırklareli Valisi Birol Ekici, ilk ziyaretini ilçe Kaymakamlığına gerçekleştirdi. Kaymakamlık binası önünde düzenlenen karşılama töreninin ardından ilk olarak Cumhuriyet Başsavcılığını ziyaret eden Vali Ekici, ardından Kaymakamlık makamında Vize Kaymakamı Elif Canan Tuncer'den brifing aldı. Kamu kurum ve kuruluşlarının müdürlerinin de katıldığı görüşmelerin ardından Kaymakamlık hizmet birimleri gezen Kırklareli Valisi, ardından Vize Belediye Başkanlığını ziyaret etti.
     Belediye ziyareti sırasında Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp’ten Belediye projeleri ve yatırımları ile yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Birol Ekici, ardından Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlerimizin bağlı olduğu Vize 41. Komando Tugayına başsağlığı ziyaretinde bulundu.
     İlçemiz ziyareti kapsamında son olarak esnaf ziyaretinde bulunan Valimiz Ekici, esnaflara bol ve bereketli kazançlar diledi. Esnaflar ve vatandaşlar ile hasbihal ederek, isteklerini dinleyen Kırklareli Valisi, daha sonra ilçemizden ayrıldı.
     Vali Birol Ekici’ye Vize İlçe ziyaretlerinde Kaymakam Elif Canan Tuncer, Belediye Başkanı Ercan Özalp ile ilgili Kamu Kurum ve Kuruluş müdürleri eşlik ettiler.- Nihat Demirel

 

763 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN