• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vize’de Şehit aileleri ve Gaziler onuruna iftar verildi

29/04/2022

Vize’de Şehit aileleri ve Gaziler onuruna iftar verildi

      Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 25 Nisan 2022 Pazartesi günü Valiliğimiz himayelerinde Vize Kaymakamlığı tarafından Aziz Şehitlerimizin Aileleri ve Kahraman Gazilerimiz onuruna düzenlenen iftar programına katıldı.
     İftar programında, Aziz Şehitlerimizin bizlere en değerli emanetleri baş tacımız Şehit Ailelerimiz, Kahraman Gazilerimiz ve Aileleri, dezavantajlı bireylerimiz, Belediye Başkanları, Muhtarlarımız ve Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile bir araya gelen Vali Bilgin, tüm misafirlerle tek tek ilgilenerek hasbihal etti. Ardından bereketin ve paylaşmanın adı olan iftar soframızda birlik ve beraberlik içerisinde dualar ile oruçlar açıldı.
    Vali BİLGİN konuşmasında; “Yüce Allah bu iftar sofrasında şanlı bayrağımız altında, hür ve bağımsız bir şekilde, Bayrağımızı indirtmeyen ve ezanları dindirtmeyen aziz şehitlerimize ve ebediyete irtihal eden gazilerimize rahmet eylesin, ruhları şad olsun. Aziz şehitlerimizin bizlere en değerli emanetleri şehit ailelerimize ve kahraman gazilerimize sağlık, mutluluk ve hayırlı ömürler dilerim” dedi. Özlem SEZEN
 
1209 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
NECDET TEZCAN