• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

BELEDİYE’DEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ

22/04/2022

BELEDİYE’DEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ

     Vize Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102. yıldönümü kutlamaları kapsamında yarın Vizeli çocuklar için Çocuk Şenliği düzenleyecek.
     Belediye iki yıllık pandemi arasının ardından bu yılki 23 Nisan’da çocuk şenliği düzenleyecek. Bayram töreninin ardından, 12.30- 18.00 saatleri aralığında Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde kurulacak çadır etkinliklerinde yüz boyama, balondan kukla yapımı, geleceğin elleri etkinlikleri gerçekleştirilecek. Ayrıca şişme oyun grupları, şişme kaydırak, sihirbaz ve popcorn dağıtımının yapılacağı alanda tüm çocukları gönüllerince bir gün geçirecek.
     Şenlikle ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ercan ÖZALP; “Pandemi nedeniyle 2 yıldır çevrimiçi kutlamak zorunda kaldığımız Çocuk Şenliğimizi bu yıl dolu dolu hazırlayarak stantlarımızda çocuklarımızı karşılayacağız. Çadır etkinliklerinden, şişme oyun gruplarına kadar çok sayıda etkinliğin yer alacağı Vize Belediyesi Çocuk Şenliğine herkesi bekliyoruz. Sevgi dolu yürekleri ve gülen gözleri ile bugünlerimize anlam katan çocuklarımıza sevgilerimi sunuyorum” dedi.- Sevil Demirel
 
611 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
NECDET TEZCAN