• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Ramazan Ayı İstanbul Gezileri Sona Erdi

22/04/2022

Ramazan Ayı İstanbul Gezileri Sona Erdi

     Vize Belediyesi tarafından, Ramazan Ay’ı süresince haftada 1 gün olarak organize edilen İstanbul Gezileri toplamda 6 otobüs ile tamamlandı.
     Vize Belediyesinin önünden sabah saat 09.30’da hareket edilen geziye her hafta 90 bayan katıldı. Vize’li kadınlara ilk gezi programında Belediye Başkanı Ercan Özalp ve eşi Meltem Özalp eşlik etti. Diğer haftalarda ise Başkan Özalp geziye katılanları Belediye önünden uğurlayarak keyifli bir gezi geçirmelerini diledi.
     İstanbul'da ilk olarak Eyüp Sultan Türbesini ziyaret eden gezi kafilesi, Sultanahmet Camiini, Ayasofya Camiini ve Sultanahmet Meydanını gezdiler. Ziyaretlerin ardından, gezi kapsamında Vize Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğinden sonra kafile Sultanahmet Camii’nde teravih namazını kıldı. Katılımcılar Teravih namazının ardından ilçeye geri döndü. Belediye tarafından Ramazan ayına özel düzenlenen gezi programında dini vecibelerini yerine getirme imkânı bulduklarını dile getiren Vizeli kadınlar, Vize Belediyesi’nin gerçekleştirmiş olduğu İstanbul gezisinden çok memnun kaldıklarını belirterek, kendilerine böyle güzel bir imkânı sunan Belediye Başkanı Ercan Özalp’e teşekkür ettiler.- Özlem Sezen
672 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN