• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

YARIN, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

YARIN, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

     Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. yılı Cumartesi günü coşkuyla kutlanacak.
     Yarın sabahın erken saatlerinde bayram coşkusuyla erkenden kalkacak olan çocuklar sevinçle okullarına koşacaklar. Çünkü Dünya da çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya ile paylaşan ilk ve tek ülke olan Türkiye Cumhuriyetinin evladı olmanın mutluluğunu yaşayacaklar. Çocuklarımız hafta içinde yapılan provalarda sergiledikleri müthiş performans ile yarın ki 23 Nisan’a ayrı bir renk katmaya hazırlanıyorlar.
  KUTLAMA PROGRAMI
     Cumartesi günü sabah Saat 09.15’te Atatürk anıtına çelenk sunularak, Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve şehitlerimiz anısına 1 dakikalık saygı duruşunun ardından istiklal marşı okunacak. Kutlama programı ise saat 10.30’dan itibaren tören alanında başlayacak.
     Kutlama programında ilk olarak saygı duruşunda bulunularak İstiklal marşımız okunacak. Ardından 23 Nisan nedeniyle gönderilen tebrik mesajları okunacak. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmanın yapılmasının adından şiirler okunmasıyla programa devam edilecek. İlçemiz İlkokul öğrencilerinin hazırladıkları müzikli gösterilerinin sunulmasının ardından program ilçemiz ilk ve ortaokulları arasında düzenlenen resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilmesi ile son bulacak.- Sevil Demirel
131 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374
NECDET TEZCAN