• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Yolcu otobüsü dehşet saçtı: 2 kişi yaralandı

15/04/2022

Yolcu otobüsü dehşet saçtı: 2 kişi yaralandı

     İlçemiz otogarı çıkışında 6 Nisan 2022 günü meydana gelen kazada, kontrolden çıkan otobüs park halindeki iki araca çarparak son anda durdurulabildi.
     Edinilen bilgilere göre; Kaza olay günü akşam saat 18,40 sıralarında meydana geldi. İstanbul ilinden gelen ve otogara yanaşarak yolcularını indiren otomobil, bir süre sonra otomatik sistemin arıza yapması ve hız sabitleyicinin takılı kalması üzerine aniden hızlanarak kontrolden çıktı.
    İlk olarak otogar içinde park halinde bulunan ve içerisinde sürücüsü S.E.’nin bulunduğu otomobile çarpan yolcu otobüsü, sürüklediği otomobilin yolda yaya olarak bulunan Birol Y.’ye çarpmasının ardından keskin dönüş yaparak Bağlar Caddesine doğru yöneldi.
     Savrularak otogardan çıkan otobüs, sürücüsü A.Y.’nin soğukkanlı davranarak kontrolü ele alması üzerine yolda bulunan diğer yaya ve araçlara çarpmamak için zig zak çizerek Bağlar Caddesine girdi. Ardından gazetemiz yönünde ilerleyen otobüs, keskin bir frenlemeyle gazetemiz önünde durdurulabildi.
     Çevredekilerin müdahalesi ve haber vermesi üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yapılan müdahale ile yaralı Birol Y. Vize Devlet Hastanesine kaldırıldı. Parmağı ve kolunda kırık olduğu belirlenen Birol Y., yapılan ilk müdahalenin ardından Lüleburgaz Devlet hastanesine sevk edildi.- Nihat Demirel
156 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN