• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Kamyonlara Hız Kesici engeli

15/04/2022

Kamyonlara Hız Kesici engeli

     İlçemiz Belediyesi, vatandaşlardan gelen yoğun talepler üzerine ağır tonajlı araçlar tarafından çevre yolu olarak kullanılan yolda hız kesici kasisler oluşturuyor.
     Hafta içerisinde yolda çalışmalara başlayan Vize belediyesi fen işleri ekipleri, yolun sentetik çim saha kısmına ilk hız kesici kasisi yerleştirdi. 3 metre genişliğindeki kasis yolu kullanan araçların mecburi olarak yavaşlamalarını sağlarken, can ve mal güvenliğini de arttırıyor. Kamyon, tır gibi ağır tonajlı araçların hızlı yol almaları nedeniyle oluşturulan kasisler yolun diğer bölümlerine de yapılacak.
Yolda bakım onarım yapılacak
     Bir süre önce yolun Shell benzinliği önünden meslek yüksekokuluna kadar olan bölümünde asfaltlama çalışması yapan belediye, yağışların azalması ile birlikte yolun diğer bölümlerinde de bakım onarım çalışmalarına başlayacak. Her gün bine yakın ağır tonajlı aracın geçtiği yol, yapılan onarım çalışmalarına rağmen kısa süre içerisinde yeniden bozulması nedeniyle yapılacak olan bakım onarım çalışmalarının daha detaylı olacağı ifade ediliyor. Ardından yolun çeşitli yerlerine hız kesici kasisler yapılarak araçların yavaş seyretmeleri sağlanacak.- Özlem Sezen
111 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN