• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

ŞAMPİYON KÜÇÜKYAYLA SPOR

01/04/2022

ŞAMPİYON KÜÇÜKYAYLA SPOR

     Bu yıl ilk defa yer aldığı Kırklareli 1. Amatör lig A grubunda şampiyonluğa ulaşan Küçükyaylaspor, taraftarıyla birlikte şampiyonluk coşkusunu doyasıya kutladı.
     13 haftalık mücadelenin ardından ligin son haftasında Vize’de oynadığı maçta Kofçaz Serhatspor’u ağırlayan Küçükyaylaspor, rakip ağlara 5 gol göndererek 5-0 kazandığı maçın ardından şampiyonluğa ulaştı. Ligde ikinciliği gösterdiği başarılı performansın ardından Kıyıköyspor ve üçüncülüğü ise Çakıllı Gençlerbirliği spor elde etti.
İNANCIN ZAFERİ
     Ligi 37 puan ve 48 averajla şampiyon olarak tamamlayan Küçükyaylaspor, gerek yönetimi, futbolcusu ve antrenörü, gerekse muhteşem taraftarı ile adeta bütünleşerek şampiyonluğa ulaşan bir başarı hikâyesi yazdılar. Lig öncesinde dahi 9 ayrı hazırlık maçı yaparak şampiyonluğu ne kadar çok arzuladıklarını herkese gösteren Küçükyayla spor kulübü oyuncuları, disiplin içerisinde girdikleri mücadelelerin ardından hakkettikleri şampiyonluk kupasını köylerine götürmeyi başardılar.
     Pazar günü son maçın ardından şampiyonluk kupasını federasyon başkanının elinden alan Küçükyaylaspor’lu futbolcular, çocuğuyla, genciyle, kadınıyla, kızıyla tüm taraftarları ile birlikte sahada yaşanan mutluluğu karnaval havasına dönüştürdüler. Sahada başlayan ve yol boyunca Cumhuriyet meydanına kadar coşkuyla devam eden kutlamalar, Küçükyayla köyünde de devam etti.
 TEBRİKLER KÜÇÜKYAYLA
     Vize Haber Gazetesi olarak; gösterdikleri muhteşem performansın ardından şampiyonluğa ulaşan Küçükyaylaspor’un ana sponsorluğunu üstlenen Çetin Grup Başkanı Ahmet Çetin başta olmak üzere; Kulüp Başkanı Gökmen Bartan, Yönetim kurulu üyeleri, Tarkan Eroğlu, Tayfun Bartan, Ufuk Tetik, Furkan Düzenci, Kayhan Çetin, Ziya Öztürk, Enver Akardere ile birlikte ter döken futbolcuları ve Teknik Direktörleri Gültekin Duran’ı tebrik ediyoruz.- Özlem Sezen
705 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN