• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Adalet Erez İlkokulu’ndan “Umutlu Yarınlar Projesi” etkinliği

01/04/2022

Adalet Erez İlkokulu’ndan “Umutlu Yarınlar Projesi” etkinliği

     "Umutlu Yarınlar Projesi, Geri Dönüştürüyorum, Geleceğimle Büyüyorum etkinliği" Adalet Erez İlkokulunda düzenlenen programla gerçekleştirildi.
      Etkinlik programına ilçemiz Kaymakamı Elif Canan Tuncer, Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Programda öğrenci-veli-öğretmenlerin geri dönüşüm malzemelerinden yaptıkları çalışmalar sergilendi. Ayrıca programda öğrencilerden oluşan ritim grubunda darbuka, tef, zil ve davullarla eğlenceli bir gösteri gerçekleştirildi. Ana sınıfı öğrencilerinin geri dönüşüm malzemelerinden hazırladıkları kostüm defilesi büyük ilgi gördü.
     Etkinlik ile çocukların gelişimlerinin sağlanması, sanatsal faaliyetlere ilginin arttırılması ve bu faaliyetlere olan yeteneğin ortaya çıkarılması, çocukların akademik acıdan desteklenmeleri, çocukların zaman ve enerjilerinin kültürel etkinlikler üzerinde yoğunlaşması ile olumsuz alışkanlık edinme riskinin önüne geçilmesi amaçlandı.- Nihat Demirel
557 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN