• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

RAMAZAN GEZİLERİ YENİDEN BAŞLIYOR

RAMAZAN GEZİLERİ YENİDEN BAŞLIYOR

     Vize Belediyesi tarafından ilçemizde ikamet eden kadınlara yönelik olarak Ramazan Ay’ı boyunca düzenlenen gezilere iki yıllık pandemi arasının ardından yeniden başlanıyor.    
     Belediye bu yıl Vizeli kadınları ramazan ayında İstanbul gezisine götürecek. 2 yıldır pandemi nedeniyle düzenlenemeyen ramazan gezileri bu yıl yeniden başlatılıyor. Vize’de ikamet eden 18-70 yaş arasında olan bayanların katılabileceği gezilerde ilk kafile 10 Nisan Pazar günü yola çıkacak. Geziye katılacak olanlar yalnızca 50 TL olan yemek bedelini karşılayacaklar.
      Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp; “Ramazan Ay’ı dolayısıyla her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Ramazan Gezilerimizde Vizeli bayanlarımızı bu yıl İstanbul iline götüreceğiz. İstanbul’da Sultanahmet Camii, Eyüp Sultan Camii ve yeniden ibadete açılan Ayasofya Camii ziyaret edilecek. Program bitiminde iftar yemeğinden sonra Teravih Namazı kılınarak dönüş yapılacaktır. Ramazan Ay’ı Gezi programına katılacak tüm bayanlarımıza güzel anılarla dönmelerini dileyerek saygılarımı sunuyorum” dedi.
     Gezi programına katılmak isteyenler, 08 Nisan 2022 tarihine kadar Belediye Halkla İlişkiler Birimi’ne kayıt yaptırmaları gerekiyor. 10 Nisan 2022 Pazar günü başlayacak olan Ramazan gezilerinde 2’şer otobüs kaldırılacak.- Sevil Demirel
822 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
NECDET TEZCAN