• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

MHP, “İlçe Anlatma ve Aydınlatma” Toplantısı yapıldı

01/04/2022

MHP, “İlçe Anlatma ve Aydınlatma” Toplantısı yapıldı

      Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Vize İlçe Teşkilatı, İl Başkanlığının düzenlediği “Adım Adım 2023; İlçe ilçe Anlatma ve Aydınlatma toplantısına ev sahipliği yaptı.
     Geçtiğimiz Cuma günü öğleden sonra ilçe teşkilatında başlayan programa, İl Başkanı Şaban Savaşan, İstanbul Milletvekili Arzı Erdem, MDK Başkanvekili Niyazi Paksoy,  MYK üyeleri Ali Uçak, Derya Bulut ve Burhan Coşkun katıldı. Yönetim kurulu üyeleri ve ülkü ocakları yönetiminin de yer aldığı programda esnaflar ziyaret edilirken, ziyaretlerde fikir alışverişinde bulunuldu.
     Gün boyu devam eden esnaf ziyaretlerinin ardından gece ise Belediye kapalı düğün salonunda yemekli bir toplantı düzenlendi. STK temsilcileri, muhtarlar, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları, Ak Parti İlçe Yönetimi ve vatandaşların katıldığı yemekte, ülke meseleleri üzerine konuşmalar gerçekleştirildi.
      Yemeğin ardından bir açıklamada bulunan MHP Vize İlçe Başkanı Serdar Gök, “bizleri her zaman kucaklayan çok kıymetli Vize Halkına sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum” diyerek tüm katılımcılara teşekkür etti.- Özlem SEZEN
 

 

437 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
NECDET TEZCAN