• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AYDIN’DAN ÇEVRE YOLU MÜJDESİ

01/04/2022

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AYDIN’DAN ÇEVRE YOLU MÜJDESİ

Ak Parti Vize İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Vizeliler için oldukça önemli bir konu olan Çevre yolu ile ilgili müjdeli haber verdi. “Çevre yolu yapımına kısa süre içerisinde başlanacak”
     Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Vize İlçe Başkanı Ahmet Aydın dün gazetemizi ziyaret ederek, Vize’yi ve Vizeli’leri yakından ilgilendiren konular hakkında müjdeli haberler verdi. Parti ilçe yönetimi olarak özellikle çevre yolu konusuna büyük önem verdiklerini belirten İlçe Başkanı Aydın, “Vize çevre yolu yapımına vakit kaybetmeden başlanması yönünde bir süredir yaptığımız girişimler sonuç verdi. Nisan ayı sonundan itibaren çalışmalara başlanacak” diyerek şunları söyledi;
     “Saray – Kırklareli yolu ihalesinin sonuçlanmasının ardından yapımına başlanan şehir geçişleri ile ilgili çalışmalarda ekipler şu sıralar Çakıllı beldesi çevre yolu inşaatını tamamlamak üzereler. Yaklaşık 10 gün içerisinde bitmesi beklenen çalışmaların ardından Pınarhisar ve Çakıllı çevre yolunda çalışan ekipler birleşerek, Nisan ayı sonunda Bakanımızın katılımıyla Kapaklı İlçesi Yıldızkent kavşağı ve Vize çevre yolunun yapımı için düzenlenecek olan temel atma töreninin ardından çalışmalara başlayacaklar.
     Yine yapımı devam eden ilçemiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ilçemiz Kaymakamı Elif Canan Tuncer’in talebi üzerine bir spor alanı inşa edilecek. Bu çalışmaların tamamlanmasının ardından önümüzdeki yaz tatilinden itibaren okula taşınma işlemleri başlayacak ve yeni Lise binamız 2022-2023 Eğitim öğretim yılında faaliyete geçecek.
     İlçemiz için bir başka önemli konu olan öğrenci yurdu konusunda da planlamalar yapıldı. Vize Meslek Yüksekokulu yanında bulunan ve halen tır parkı olarak kullanılan yaklaşık 14 bin m2’lik araziye bir spor tesisi ve yurt binaları inşa edilecek. Ayrı ayrı inşa edilecek olan yaklaşık 100’er öğrencilik erkek ve kız öğrenci yurtları ile ilçemizin büyük bir sıkıntısı daha ortadan kaldırılmış olacak.
    Son olarak ilçemiz Emniyet Müdürlüğü’ne yeni bir hizmet binası yapılacak. 2023 yılı başında başlanacak olan çalışmalarla kullanımda olan bina yıkılarak yerine hızlandırılmış bir şekilde 1 yıl içerisinde yenisi yapılacak. Ardından Emniyet Müdürlüğü’müz modern ve yeni hizmet binasına kavuşacak” dedi.- Nihat Demirel
473 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN