• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Milletvekili Gündoğdu’dan Vize’nin Köylerine çıkartma “Köylümüze bir dokunduk, bin ah işittik”

25/03/2022

Milletvekili Gündoğdu’dan Vize’nin Köylerine çıkartma “Köylümüze bir dokunduk, bin ah işittik”

      Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, beraberindeki CHP Vize İlçe Başkanı Serdar Dündar ve ilçe örgütü ile birlikte üç günlük ziyaret kapsamında Vize’nin 24 köy ve iki beldesini dolaştı. 
      Geçtiğimiz Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri gerçekleştirilen köy ziyaretlerinde vatandaşların sorunlarını dinleyen Milletvekili Vecdi Gündoğdu, “Köylümüze bir dokunduk bin ah işittik” diyerek konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi;
     “Ülkemizin dört bir yanında, Kırklareli’mizin köyünde kasabasında, çarşısında pazarında, işçiyle emekliyle, esnafla sanayiciyle, çiftçiyle üreticiyle, gençlerle, kadınlarla birlikte olmaya, dertleri dert edinmeye devam ediyoruz.
     Saha çalışmalarımız kapsamında, Vize’mizin tüm köy ve beldelerini dolaştık. Köylümüze bir dokunduk bin ah işittik. Çiftçimiz, üreticimiz girdi fiyatlarındaki artış özellikle de gübre ve mazot fiyatlarındaki fahiş zamlar nedeniyle üretemez hale gelmiş, borç harç üretebilenler ise faiz yükü altında ezilmeye başlamış.
Üreticiyi, çiftçiyi, çalışanı borç yükü altında bırakan uygulamalar, yoksuldan alıp varsıla verilen kıt kaynaklar vatandaşı faiz, enflasyon ve yoksulluk sarmalı içerisine sürüklemiştir.
     Bir yandan gelir dağılımında uçurum büyürken işsizlik, yoksulluk vatandaşlarımızı çaresiz ve sahipsiz bırakmıştır. 20 yıldır uygulanan varlıklıdan yana politikalar artık son bulmalıdır. Fakirlik ve yoksulluk bu milletin kaderi değildir, kaderi de olmayacaktır.
     20 yıllık AKP yöneticileri Türkiye'yi bir sömürü alanı haline getirdiler. Faize karşıyız diyerek bu milletin Merkez Bankasını, Hazinesini Cumhuriyet tarihinin en yüksek oranda ve en fazla faizini tefecilere öder hale getirdiler.
    Bugün için her ay 1 milyar 551 milyon dolar faiz ödüyoruz yabancılara, yani her gün tam 51 milyon dolar faiz ödüyoruz. Ama umutsuzluk yok. Sadece zenginin değil yoksulun da yüzünün güldüğü hakça bir düzen kuracağız” dedi.- Nihat Demirel
98 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613
NECDET TEZCAN