• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Üniversite öğrencilerinden muhteşem gösteri

18/03/2022

Üniversite öğrencilerinden muhteşem gösteri

Kırklareli Üniversitesi Vize Melek Yüksekokulu öğrencilerinin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Vizeli kadınlara yönelik hazırladıkları etkinlik, geçtiğimiz Çarşamba günü muhteşem bir programla yapıldı.             

Meslek Yüksekokulu konferans salonunda saat 14.00’te başlayan programa ilçemiz Kaymakamı Elif Canan Tuncer ile birlikte Vizeli hanımlar ve okulda okuyan kız öğrenciler katıldılar. Programda ilk olarak saygı duruşunda bulunularak İstiklal marşı okunurken, ardından günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma gerçekleştirildi. Daha sonra okul öğrencilerinden Onur Kabaklar tarafından “Monna Rosa” adlı şiir okurken, ardından Oktay Keser adlı öğrenci “Kalbim Unut” isimli şiirini ve Alper Ülker adlı öğrenci ise “Tahirle Zümre” adlı şiirini okudu.

     Yurdun dört bir yanından ilçemize üniversite eğitimi almaya gelmiş olan öğrenciler tarafından Vizeli kadınlara özel olarak hazırlanan tiyatro gösterisi ve Zeybek oyunu ile devam eden programda, müzik dinletisi bölümü ise özellikle aşk temalı şarkıların seslendirilmesi sırasında salondaki katılımcıların eşlik etmesi ise kadınlar günü programına ayrı bir renk kazandırdı.

     Programın son bölümünde sergilenen “Erik Dalı” koreografisi ise programda giderek artan ritmin doruklara çıktığının resmiydi. Öğrencilerin protokol sırasında bulunan Kaymakamımız Elif Canan Tuncer’i ve öğretmenlerini sahneye davet etmeleri ile başlayan Erik dalı koreografisi, salonda bir anda karnaval havası yaşanmasına neden oldu. 

     Vize Haber Gazetesi olarak; Vizeli hanımlara özel hazırlanan program nedeniyle başta Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Saadet Tulum, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Emel Burak, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Fatma Butuş ve Öğr. Gör. Çağlasın Yaldız olmak üzere, programda yer alan öğrenciler, Alper Ülker, Ulaş Özkan, Didem Bulut, Onur Kabaklar, Oktay Keser, Sedefnur Ertemiz, Nazlıcan Şenöz, Gözdenur Işıkveren, Bilge Ece Boztepe, Fatma Karayiğit, Nazlınur Şahin, Mustafa Uncu, Hüzeyin Lozanlıoğlu’na teşekkür ediyoruz.- Özlem Sezen

 

 

 

 

  
145 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN