• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Doğalgaz’da İkinci Etap Tamamlandı

18/03/2022

Doğalgaz’da İkinci Etap Tamamlandı

      İlçemizde doğalgaz hattı döşeme çalışmaların da geçtiğimiz yıl Aralık ayı ortalarında başlayan ikinci etap çalışmaları tamamlandı.
     Çalışmaların tamamlanmasının ardından hatta gaz akışı başladı. İkinci etap çalışmaları kapsamında 5. Nolu cadde üzerinde Mahmut Erbil caddesi kesişimini geçen ekipler, yeni yapılan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine doğalgaz verilebilmesi amacıyla çalışmaları bu yöne doğru bir miktar genişletti. Evlerinde doğalgaz dönüşümünü gerçekleştiren ve gerekli işlemleri tamamlayan vatandaşlar, abonelik işlemlerini tamamlayarak doğalgaz kullanmaya başlayabilecekler.
3. ETAP ÇALIŞMALARI AĞUSTOS AYI GİBİ BAŞLAYACAK
     Doğalgaz çalışmalarının başlamasından bu güne kadar yaklaşık 1500 abonenin kayıt yaptırdığı öğrenilirken, yeni tamamlanan 2. Etap çalışmalarının ardından birkaç ay içerisinde bu sayının 3000’e ulaşacağı hesaplanıyor.
     Vize’de 3. Etap doğalgaz hattı döşeme çalışmalarının ise 2022 yılının ikinci yarısında başlaması bekleniyor. Bu çalışmalar kapsamında ise Mahmut Erbil Caddesi kesişiminden başlayarak Devlet Mahallesi Meslek Lisesi bölümünde kalan diğer yerlere doğalgaz hattı döşenecek. 3. Etap çalışmalarının devamında ise ekipler Devlet Mahallesi MESA konutları bölgesi ile MESA konutlarının karşısında kalan Evren Mahallesi bölümüne doğalgaz hattı döşenecek. İlçenin diğer mahalleri ise 4. Etap çalışmalarının ardından doğalgaz kullanmaya başlayabilecek.    
     Çalışmaların son bölümünde çalışma yapılan yerlerde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ercan Özalp, doğalgaz çalışması biten yollarda oluşan zemin bozulmaları nedeniyle belediye ekiplerinin çalışmalara başladığını ve kısa sürede bakım ve onarımlarının tamamlanacağını ifade etti.- Nihat Demirel
536 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN