• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Başkan Özalp, Emekçi Kadınları Ziyaret Etti

11/03/2022

Başkan Özalp, Emekçi Kadınları Ziyaret Etti

     Belediye Başkanı Ercan Özalp, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla ilçede faaliyet gösteren küçük ve orta ölçekli fabrikalar ile tekstil atölyelerini ziyaret etti.
     Salı günü düzenlediği ziyaretler kapsamında Aksoylar Mobilya, Toontoy Kıds, Alders Tekstil, Sunar Tekstil, Livadi Tekstil, NYN Askı, Nova Plastik, Çiftçiler Gıda, çeşitli tekstil atölyeleri ve kuaför salonları dolaşan Başkan Özalp, çalışan kadınların Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı. Ayrıca Belediyede görev yapan bayan personelin ve yerel ürün pazarında emek veren yerel üretici bayanlarda Başkan Ercan Özalp tarafından özel olarak ziyaret edildi.
      Ziyaretlerinde emekçi kadınlara hitaben birer konuşma yapan Başkan ÖZALP konuşmasında; “Değerli Bayanlar; sizleri çalışmakta olduğunuz işlerinizin başında ziyaret ederek bu özel günün daha anlamlı olmasını istedik. Ben hepinizin Dünya Emekçi Kadınlar Gününüzü kutluyor, aileniz ve sevdikleriniz ile sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler temenni ediyorum’’ dedi.
     Kadınlar günü nedeniyle ziyaret edilen fabrika ve atölyelerde çalışan yaklaşık 930 emekçi kadına günün anlam ve önemine ilişkin hediyeleri takdim edildi.- Nihat Demirel
145 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
NECDET TEZCAN