• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

KADINLAR GÜNLERİNİ ÖZLEMİŞ..

11/03/2022

KADINLAR GÜNLERİNİ ÖZLEMİŞ..

     Vize Belediyesi tarafından organize edilen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü eğlence programı bu yıl farklı bir mekânda, fark yaratan bir katılımla gerçekleşti.
     Belediye bu yılki Kadınlar gününü daha geniş bir alana sahip olması nedeniyle Yavuzlar Düğün Salonunda gerçekleştirdi. Düğün salonunun iki katlı ve oldukça geniş bir alana sahip olmasını rağmen yoğun katılım nedeniyle merdiven alanları dahi dolup taştı. Belediye Başkanı Ercan Özalp’in eşi Meltem Özalp ile birlikte geceye katılan kadınları “hoş geldiniz” diyerek kapıda karşılaması ve hediyelerini takdim etmesi ile başlayan gecede, yaklaşık bin civarındaki katılımcı salondaki yerlerini aldı.
    Masalarda çeşitli ikramlarında yer aldığı Kadınlar Günü organizasyonunda açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Özalp; “dokunduğu her şeyi güzelleştiren, anlamlandıran, yürekli, güçlü, emekçi tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum. 1 gün değil, 365 gün iyi ki varsınız. Tüm kadınlarımıza gönüllerince eğlenecekleri bir gece diliyorum” dedi.
     Gecede ilk olarak Seher ELİDAR adlı Türk Sanat Müziği sanatçısı sahne aldı. Birbirinden güzel şarkılarla eğlence dolu anların yaşandığı gecede daha sonra Belgin GÖLCÜK sahne alarak çeşitli şarkılarla kadınları gönüllerince eğlendirdi.
     3 tur çekilişin organize edildiği gecede şanslı numaralara birbirinden güzel hediyeler takdim edilirken, gece sonunda eğlenceye katılan Vizeli kadınlar Belediye Başkanı Ercan Özalp’e teşekkürlerini iletti.- Özlem Sezen
194 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN