• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

YENİLENEN KAPALI SPOR SALONUNUN AÇILŞI YAPILDI

11/03/2022

YENİLENEN KAPALI SPOR SALONUNUN AÇILŞI YAPILDI

      Gençlik ve spor ilçe müdürlüğü bünyesinde bulunan Vize Kapalı Spor salonu yapılan geniş kapsamlı tadilatın ardından Çarşamba günü akşam yapılan açılış programı ile yeniden hizmete girdi.

     Saat 19.30’da yapılan açılışa, ilçemi Kaymakamı Elif Canan Tuncer ile birlikte, Belediye Başkanı Ercan Özalp, Oda Başkanları, daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar ile birlikte öğrenciler katıldı. Programda yapılan açılış konuşmalarının ardından, doğalgaz ısıtma sisteminin devreye alındığı salonda oluşan sıcak atmosferde günün anısına bir voleybol karşılaşması düzenlendi. Üniversite öğrencileri, eski sporcular ve vatandaşlardan karma olarak oluşturulan iki takımın karşılaştığı maçta, Kaymakam Elif Canan Tuncer’de yer alarak başarılı performansı ile alkış aldı. Karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.

SALON BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ

     İlçe Kaymakamlığının girişimleri sonucu 2021 yılı bütçesinden yaklaşık 750 bin lira harcanarak yapılan çalışmalar geçtiğimiz günlerde tamamlanmıştı. Çalışmalarla salonun komple iç ve dış cephe boyaları, zemini, tribünü koltukları saha korumaları ve komple elektrik tesisatı yenilenirken, kapılar ve doğalgaz bağlantısı da yapıldı.

HALI SAHADA AÇILDI

     Covid-19 salgınını başlamasının ardından Pandemi nedeniyle uzun bir süre kapalı kalan spor salonu ile birlikte halı sahada yapılan yenileme çalışmalarının ardından açıldı. İşletmeciliğini yapan May beton firması tarafından kafeterya ve soyunma odalarının yenilenmesinin ardından bakıma alınan halı sahada, tel örgü ve halı tadilatı yapılmasının ardından kıran kırana mücadeleler yeniden başladı.

   Son dönemde yapılan yatırımlara ilave olarak gençlik ve spor ilçe müdürlüğünün tamamı kısa süre içerisinde istinat duvarı ve tel örgüyle kapanacak. Yaklaşık maliyeti 1.1 milyon çalışmanın tamamlanması ile bölge bir spor kompleksi haline gelecek.- Nihat Demirel

310 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231
NECDET TEZCAN