• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Kız Futbol Takımından Büyük Başarı

04/03/2022

Kız Futbol Takımından Büyük Başarı

     Atatürk Ortaokulu Kız Futbol Takımı, “TBMM 23 Nisan Mahallede Maç Var” turnuvasında rakiplerini yenerek İl Şampiyonu oldu.
     25 Şubat'ta oynanan karşılaşmalarda ilk maçı Sergen Ortaokulu ile oynayan Atatürk Ortaokulu Kız Futbol Takımı,  müsabakayı 2-1 kazanarak finale çıktı. Finalde Üsküp Atatürk Ortaokulu ile karşılaşan takımımız, normal süresi 0-0 biten maçın uzatma devresinde aradığı golü bularak maçı 1-0 kazandı ve turnuvada İl Şampiyonluğunu elde etti.
     Müsabaka sonrasında şampiyon öğrencileri ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep AKDEMİR, başarılarından dolayı Atatürk Ortaokulu Kız Futbol Takımını tebrik etti. İlçemize bu gururu yaşatan Kız Futbol takımı öğretmeni Gökhan Perver’i de tebrik eden Milli Eğitim Müdürü Akdemir, Edirne'de ilimizi temsil edecek olan takımımıza başarılar diledi.
Yıldız Kız Futsal Takımı da il birincisi oldu
     Sergen Ortaokulu Yıldız Kız Futsal Takımı da oynadığı karşılaşmalarda rakiplerini farklı skorlarla yenerek il birinciliğini elde etti.
     22 Şubat -3 Mart 2022 tarihinde Kırklareli’nde yapılan Yıldız Kızlar Futsal Müsabakalarında Vize İmamhatip Ortaokulu ve Düğüncübaşı Ortaokulu’nu farklı skorlarla yenerek kalesinde gol görmeyen Sergen Ortaokulu Yıldız Kız Futsal Takımı İl birincisi oldu. İlçemize ve okulumuza bu gururu yaşatan kız futsal takımımızı kutlar, gruplarda başarılar dileriz.- Nihat Demirel
342 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN