• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Salı günü Kadınlar günü eğlencesi düzenecek

04/03/2022

Salı günü Kadınlar günü eğlencesi düzenecek

     Vize Belediyesi, iki yıl süren koronavirüs (Covid-19) arasının ardından bu yıl yeniden Vizeli hanımlar için 8 Mart Dünya Kadınlar günü eğlence programı düzenliyor. Hediyelerin, hediye çekilişlerinin ve birbirinden renkli sanatçıların yer alacağı bu gece kaçmaz..
Covid-19 salgını iki yılı aşkın bir süredir hepimize oldukça sıkıntılı günler yaşattı. Ancak son günlerde alışılmışlıktan mı, yoksa virüsün etkisinin aşılarla iyiden iyiye azalmasından mıdır bilinmez ama bir nebzede olsa rahat nefes almaya başladık. Koronavirüs Bilim kurulunun maske yasağını da kaldırmasıyla 2 yıldır ara verilen Kadınlar günü eğlencesi de geri döndü.
     Vize Belediye tarafından organize edilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Eğlence Programı önümüzdeki Salı günü gazetemiz bürosu karşısında bulunan Yavuzlar Düğün Salonunda saat 19.00'da başlayacak.
     Belediye Başkanı Ercan Özalp’in daha geniş ve ferah bir ortam oluşması amacıyla tercih ettiği salonda bu yıl hanımlar eğlenceye doyacaklar. Tüm Vizeli hanımların davet edildiği geceye katılan tüm hanımlara hediyeler verilirken, program içerisinde düzenlenecek olan çekilişlerle de 50’den fazla hediye şanslı hanımlara dağıtılacak.
     Konser programında ise Seher Elidar ve Belgin Gölcük sahne alacak. O ses Türkiye programında “Sen Allah’ın bir lütfusun” adlı şarkıyla katılan ve büyük beğeni kazanan Belgin Gölcük, Vizeli hanımlar için “Vur gitsin beni”, “Kırmızı mavi”, “Kapanmaz yarayım” gibi şarkıları seslendirecek. Gecenin bir diğer sanatçısı ise bir ara Hülya Avşar’ın asistanlığını yapan ve ardından albüm çıkartan Seher Elidar. Elidar Vizeli hanımlar için “Seni benden alan Kader”, “Nazar Değmesin” ve “Karasızım” adlı şarkılarıyla sahne alacak.- Sevil Demirel
371 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN