• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

"Hoş Geldin Bebek" Ziyaretleri Sürüyor

25/02/2022

"Hoş Geldin Bebek" Ziyaretleri Sürüyor

    Vize Belediyesi tarafından başlatılan ve aralıksız olarak sürdürülen, "Hoş Geldin Bebek Projesi" devam ediyor.
        Proje kapsamında geçtiğimiz hafta içerisinde de yeni doğan bebeklerin ailelerini ziyaret eden Belediye Başkanı Ercan Özalp, büyük önem verdiği ziyaretlerde ailelere hediyelerini takdim etti.
     Vize Belediyesi, pandemi nedeniyle ara verilen ve ardından yeniden başlatılan “Hoş geldin bebek” projesi kapsamında bir yılda 250 aileyi ziyaret etti. Pandemi nedeniyle sıkıntı yaşansa da projeye devam etmek için her fırsatı değerlendiren belediye ekiplerine çoğu zaman Belediye Başkanı Ercan Özalp’te eşlik ediyor. Ziyaretlerde ailelerle bir araya gelerek istek ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Özalp, vatandaşların özel günlerinde yanlarında olmaya çalıştıklarını ifade ediyor.
     Belediye Başkanı Ercan Özalp konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "İlçemizin en küçük bireylerini ziyaret ederek kendilerine sağlıklı bir ömür, aileleri ile mutlu ve güzel bir gelecek diliyoruz. Mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir gelecek onların olsun. Ailesine, milletine, insanlığa hayırlı birer evlat olmaları temennisiyle anne ve babaları tebrik ediyorum" diye konuştu.- Sevil Demirel

 

498 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436
NECDET TEZCAN