• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

VALİ BİLGİN VİZE’YE GELDİ

18/02/2022

VALİ BİLGİN VİZE’YE GELDİ

     Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 16 Şubat 2022 Çarşamba günü Vize’ye gelerek ilçe merkezi ve Çakıllı beldesinde devam eden yatırım ve projelerini yerinde inceledi.
     Dün saat 15.00 sıralarında Vize’ye gelen Vali Osman BİLGİN, ziyaretleri kapsamında ilk olarak Çakıllı beldemizde Saray-Kırklareli Bölünmüş Yol Projesi kapsamında yapımı devam eden Vize Çakıllı çevre yolu şantiye alanını gezdi. Organize sanayi ve turizm bölgelerine alternatif bir güzergâh oluşturarak erişimi önemli ölçüde kısaltarak hızlandıracak olan ulaştırma yatırımlarından olan bölünmüş yol projesinin Çakıllı çevre yolu kısmında yapılan çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alan Kırklareli Valisi Osman Bilgin, çevre yolundaki çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığını belirterek en kısa sürede açılarak halkımızın hizmetine sunulacağını belirtti.
     Çevre yolundaki incelemelerinin ardından Çakıllı Beldemizde faaliyette bulunarak ülke ekonomisi ile istihdamına katkı sağlayan sektörlerinin öncü firmaları Kord İplik ve Eros Tekstil Fabrikalarını gezen Vali Bilgin, yetkililerden üretim ve faaliyetler hakkında bilgiler aldı.
     Çakıllı Beldesindeki incelemelerin ardından Vize ilçe merkezine geçen Vali Osman Bilgin, yapımı devam eden 18 Derslikli Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (METAL) binasında incelemelerde bulundu. Vize’nin eğitim alanındaki en önemli yatırımların biri olan yeni ve modern binası ile mesleki eğitime yönelik hizmet vermek üzere yapımına başlanan okul binasında devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Vali Bilgin, okulun 2022-2023 eğitim öğretim yılında hizmete açılacağı müjdesini vererek, “İlimize ve Vize İlçemize hayırlı olsun” dedi.
      Vize ilçe ziyareti kapsamında son olarak Vize Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret eden Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Oda Başkanı Hasan Basri Korkmaz’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
     İlçemiz Kaymakamı Elif Canan Tuncer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Kuşoğlu ve ilgili kurum yetkilileri de ziyaretleri sırasında Vali Bilgin’e eşlik ettiler.- Nihat Demirel (Valilik)
149 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN