• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Hasan Basri Korkmaz, yeniden Esnaf Odası Başkanı seçildi

18/02/2022

Hasan Basri Korkmaz, yeniden Esnaf Odası Başkanı seçildi

     Geçtiğimiz Pazar günü yapılan Vize Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurulunda Hasan Basri Korkmaz, 5. dönem için yeniden başkan seçildi. 
     Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen olağan genel kurula üyelerin katılım büyük oldu. Olağan Genel Kurulda, Kırklareli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Ali Fuat Şeker divan başkanı olarak görev yaptı.
     Oldukça demokratik ortamda gerçekleşen kongrede, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından 4 yıllık faaliyet raporları okundu. Gelir ve gider hesapları ile bilançonun okunarak kabul edilmesinin ardından gündemdeki diğer maddeler görüşüldü. Adayların konuşmaları ve ardından yönetim ve denetim kurulu adaylarının tanıtımından sonra ise seçimlere geçildi.
     Üç listenin yarıştığı seçimlerde, 917     üye kongreye katılarak oy kullanırken, bu oyların 891’i geçerli, 26’sı ise geçersiz sayıldı. Kullanılan oyların 40’ını Ufuk Yılmaz alırken, 401 oyu Arif Kayık, 451 oyu ise Hasan Basri Korkmaz aldı.
     Bu sonuçla Hasan Basri Korkmaz 5. Dönem için yeniden Vize Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına seçilirken, Korkmaz'ın yönetim kurulu üyeleri; Ergin Mete, Erdal Kılıç, Selçuk Sirel, Gökhan Asmacıoğlu, Gökhan Kahyaoğlu, Hakan Gözlü, Kadir Kiracı ve Önder Ölçer’den oluştu. Denetim kurulu üyeleri ise Şaban Akıncı, Oktay Alkaç ve Tuncay Bumin oldu.
     Vize Haber Gazetesi olarak; Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına yeniden seçilen Hasan Basri Korkmaz ve yönetimini kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.- Nihat Demirel
246 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407
NECDET TEZCAN