• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Şoför Esnafının Sağlığı Güvende!

11/02/2022

Şoför Esnafının Sağlığı Güvende!

     Vize Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Çerkezköy ve Çorlu’da bulunan Optimed Hastanesi’yle protokol imzaladı.
     Vize Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Necat Kubanç, Çerkezköy’de faaliyet gösteren Özel Optimed Hastanesi ile protokol imzaladıklarını belirtti. Optimed kurumsal iletişim uzmanı Metin Demirtaş ile imzalanan protokol gereğince odaya bağlı olan üyeler ve aileleri, sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilecekler.
     Kubanç yaptığı açıklamada; “Odamıza kayıtlı tüm üyelerimiz Çerkezköy Optimed hastanesi ile yapılan protokol gereği tedavi hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilecekler. Ancak üyelerimiz tedavi amaçlı hastaneye gittiklerinde odamız ile anlaşma bulunduğunu belirtmeleri gerekmektedir. Böylelikle uygun fiyata tedavi olabilecekler ve sağlıkları güvende olacaktır” dedi.
AKARYAKIT FARKI MÜJDESİ YAKIN!
     Kubanç açıklamasının sonunda taşımalı eğitimde yaşanan sıkıntılara da değinerek, “Taşımalı eğitim kapsamında çalışan esnaflarımızı ilgilendiren akaryakıt farkları ile ilgili yapılan çalışmalarda son aşamaya gelindi. Bir kaç gün içerisinde sevindirici haberin verilmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.- Nihat Demirel
103 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN