• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Yaşlı çiftin katiline 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

04/02/2022

Yaşlı çiftin katiline 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

     Sanığa yağma suçundan 11 yıl, uyuşturucu kullanma suçundan 2 yıl, cinsel saldırı suçundan da 9 yıl hapis cezası verildi
     Vize’de hırsızlık amacıyla girdiği evde Aykut ve Vesile Küçükesin çiftini öldüren sanık, 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis ile 3 ayrı suçtan 22 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kırklareli 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada sanık Caner Yaşguç, ceza infaz kurumundan Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile duruşmaya katıldı. Sanık Yaşguç'un takım elbise giymesi dikkati çekti.
     Maktul çiftin oğlu Onay Küçükesin ile avukatı Bahadır Buzol da mahkeme salonunda hazır bulundu. Mahkeme Başkanı Hüseyin Gedik, dosyaya gelen belgeleri okuyarak, cumhuriyet savcısının esas hakkındaki mütalaasına ilişkin taraflara son sözlerini sordu. Yaşguç, savunmasında, pişman olduğunu belirterek yaşlı çiftin oğlundan özür diledi.
     Maktul Vesile Küçükesin'e yönelik cinsel saldırıda bulunmadığını iddia eden Yaşguç, "Ben uyuşturucunun etkisiyle tüm bu suçları işledim. Kendimde olsaydım asla böyle bir şey yapmazdım. Bugüne kadar birçok hırsızlık yaptım ama kimseye zarar vermemiştim. Özür dilerim çok pişmanım." dedi.
Taraf avukatlarının da dinlenmesinin ardından Mahkeme Başkanı Gedik, heyetin kararını açıkladı.
     Buna göre sanık Yaşguç, kasten öldürme suçundan her bir maktul için ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis ile yağma suçundan 11 yıl, uyuşturucu kullanma suçundan 2 yıl, cinsel saldırı suçundan 9 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Gedik, sanık Yaşguç'ün suçları kasten işlediği gerekçesi ile cezai indirim yapılmadığını bildirdi. AA

 

132 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404
NECDET TEZCAN