• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

KOSGEB Vize’de Hızlı Destek Toplantısı düzenledi

04/02/2022

KOSGEB Vize’de Hızlı Destek Toplantısı düzenledi

    Kırklareli KOSGEP İl Müdürlüğü, 3 Şubat 2022 Perşembe günü (dün) Vize Ziraat Odası toplantı salonunda hızlı destek konulu bilgilendirme toplantısı düzenledi.
     Saat 14.30’da Vize Esnaf ve Sanatkârlar Odası ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, mikro ve küçük ölçekli işletmelere hızlı destek programı ile ilgili bilgiler verildi. Toplantıda konuşan Kırklareli İl müdürü Mahmut Özkaya, katılımcıları slayt gösterisi ve anlatımı ile kredi şartları ve uygulamaları hakkında bilgilendirdi. Yapılan sunumların ardından soru cevap şeklinde karşılıklı bilgi alış verişinde bulunulurken, diğer meslek grupları ile ilgili desteklerin olup olmadığı konusu da detaylı açıklamalar yapıldı.
    Toplantı sonunda İl Müdürü Özkaya esnaf ve sanatkârları uyararak, “sosyal medya ve sms yoluyla asılsız proje şirketleri tarafından atılan mesajlara itibar etmeyiniz, tamamen dolandırıcılıkla ilgili çalışmalar yapıp usulsüz kazançlar sağlamaktadırlar. KOSGEB destekleri konusunda il müdürlüğü sayfamıza girerek bilgi alabilirsiniz” şeklinde uyarılarda bulundu.- Sevil Demirel
203 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
NECDET TEZCAN