• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

EMITT FUARINDA SON GÜN YARIN

11/12/2020

EMITT FUARINDA SON GÜN YARIN

     Bu yıl 25’incisi düzenlenen ve önceki yıllarda olduğu gibi Vize Belediye’sinin de katıldığı, EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Çarşamba günü başladı.
     Bu yıl 9-12 Şubat 2022 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü’ndeki TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen 25. EMITT Fuarında Vize Belediyesi B561 nolu stantta Kırklareli Belediyesi ve Lüleburgaz Belediyesi ile birlikte yer alıyor.
     Çarşamba günü yapılan açılışa Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, TÜROFED Başkanı Sururi Çorabatır, TTYD Başkan Oya Narin, TÜROB Başkanı Müberra Eresin ve Belediye Başkanı Ercan Özalp ile birlikte belediye başkanları, turizmciler ve vatandaşlar katıldı. Aynı stantda yer alan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ve Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli ve Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, bölgemize özgü lezzetleri tadıp, tarihi dokumuzu daha yakından görmek için tüm Kırklarelilileri fuara davet etti.
     Açılış gününden itibaren siyasetçilerden belediye başkanlarına, ünlü sanatçılardan turizmcilere ve vatandaşlara kadar çok sayıda kişinin ziyaret ettiği EMITT fuarının son günü yarın.- Nihat Demirel
147 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
NECDET TEZCAN