• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Ormandaki canları hem besliyor, hem de masal anlatıyor

14/01/2022

Ormandaki canları hem besliyor, hem de masal anlatıyor

     Bülent Türker, soğuk havaya rağmen sahipsiz sokak havanlarını beslemeyi bir gün bile ihmal etmiyor. Onlara yiyecek ulaştıran Türker, ayrıca masallar anlatarak onlarla konuşuyor.
     Hollandalı hayırsever Bülent Türker, ihtiyaç sahibi ailelere yaptığı yardımların yanı sıra sahipsiz sokak hayvanlarına da yardım etmeyi sürdürüyor. Türker, ormanlara terkedilmiş olan yüzlerce sahipsiz cana her gün kuru mama, konserve, kemik, et suyu ve ekmek götürerek onları besleyip sonrada masallar anlatıyor.
     Konuyla ilgili gazetemize açıklamada bulunan Bülent Türker, “Sokaklardaki canları çok seviyorum. Ormanlarda yüzlerce sahipsiz can var. Onları arkadaşım Polat Kocaman ile birlikte her gün  besliyoruz. Tedavilerini yapıyoruz ve  masallar anlatıyoruz. Bunlar Allah’ın sahipsiz kulları ve bu soğuk havalarda  aç ve perişan  haldeler. Onlara yardım etmekten büyük zevk duyuyorum. Forma koleksiyonlarımı  satarak onların ihtiyaçlarını sağlamaya çalışıyorum” dedi.
     Açıklamasında mama desteği olan duyarlı vatandaşlara da teşekkür eden Türker, “Lütfen insanlarımız bu konuda hassas olsunlar. Bu canları bu soğuk havalarda yaşatalım” şeklinde konuştu.- Nihat Demirel
265 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN