• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

İç Anadolu Belediyeler Birliği’nden Vize ziyareti

14/01/2022

İç Anadolu Belediyeler Birliği’nden Vize ziyareti

     İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı Fethi Yaşar, beraberindeki belediye başkanları ile birlikte dün Vize’ye gerek Başkan Ercan Özalp’i ziyaret etti.
     Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı ve İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı Fethi Yaşar, dün Vize’ye gelerek, Belediyeler Birliği üyesi olan Vize ve Kıyıköy belediye başkanlarını ziyaret etti.
     Ziyarete, Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tokat Kınık Belediye Başkanı Güven Aslan, Afyonkarahisar Yeniçiftlik Belediye Başkanı Mehmet Ali Sakal, İç Anadolu Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Salim Çoruk, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş ve Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul ÇamIıca katıldı. Başkan Özalp tarafından başkanlık makamında ağırlanan belediye başkanları fikir alış verişinde bulundular.
      Vize ziyaretinin ardından Kıyıköy beldemize geçen heyete Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp’te katıldı. Kıyıköy’ün Belediye Başkan Vekili Tercan Yatkın’ı da makamında ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunan başkanlar daha sonra ilçemizden ayrıldı.
     Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp ve Kıyıköy Belediye Başkanı Tercan Yatkın, İç Anadolu Belediyeler birliği Başkanı ve beraberindeki belediye başkanlarına, ziyaretlerinden duydukları memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.- Sevil Demirel
146 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704
NECDET TEZCAN