• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

LGD Deneme sınavında başarılı olan öğrencilere ziyaret

31/12/2021

LGD Deneme sınavında başarılı olan öğrencilere ziyaret

     1 ilçe 15 proje kapsamında Vize Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ve ilçe genelinde yapılan LGS deneme sınavında dereceye giren öğrenciler evlerinde ziyaret edildi.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, 8 Aralık günü yapılan ve ilçedeki 6 ortaokuldan toplam 185 öğrencinin katıldığı LGS deneme sınavında başarılı olan öğrencilerin motivasyonunu arttırmak ve tebrik için ev ziyaretleri gerçekleştirdi. 432 puanla ilçe 1.’si olan Namık Kemal Ortaokulu 8/A sınıfı öğrencisi Yaren Perçemli, 414 puanla ilçe 2.’si olan Atatürk Ortaokulu 8/B sınıfı öğrencisi Zeynep Yıldırım ve 409 puan alarak ilçe 3.lüğünü paylaşan Namık Kemal Ortaokulu 8/C sınıfı öğrencileri Can Bayrak ve Halil Muhammed Engin’i ziyaret eden Müdür Akdemir, çalışkan çocukları yetiştiren, destekleyen ailelere, sınava hazırlanma sürecinde öğrencilere yardımcı olan tüm öğretmenlere teşekkür etti.
     İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden aldığımız bilgiye göre; Vize Kaymakamlığı tarafından yapılan LGS deneme sınavlarının ayda bir kez yapılacağını ve her deneme sınavı sonunda dereceye giren öğrencilerin motivasyon ve başarılarını arttırmak için çeşitli hediyelerle ödüllendirecekleri öğrenildi.- Nihat Demirel
415 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN