• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Müsellim Köyünde Süt Hijyeni Kursu düzenlendi

24/12/2021

Müsellim Köyünde Süt Hijyeni Kursu düzenlendi

     Vize İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından 13-17 Aralık 2021 tarihleri arasından Müsellim köyünde düzenlenen süt hijyeni kursu tamamlandı.
     Bir hafta süreyle İlçe Tarım Müdürlüğünde görevli Veteriner Hekimler tarafından verilen süt hijyeni kursunda üreticilere, çiğ süt ve ısıl işlem görmüş içme sütleri tebliği, çiğ sütün taşınması, muhafaza ve dağıtım koşullarında dikkat edilecek hususlar, temel hijyen kuralları, personel hijyeni, sağım hijyeni, barınak ve hayvan hijyeni gibi konularda bilgiler verildi. Sütün sıcaklık kriterleri, sistemin temizlik ve dezenfeksiyonu ve, nakliye araçlarının donanımı gibi birçok konuda da eğitimler verilen kursun ardından kursiyerlere belgeleri verildi.
     23 Aralık 2021 Perşembe günü düzenlenen sertifika töreninde kursiyerler sertifikalarını İl Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Hasan Doğan ile Vize İlçe Müdürü Zeynep Şeyda Gürsu’nun elinden aldılar. Sertifika töreninde konuşan İlçe Müdürü Gürsu; Üretime değer katan ve yeniliklere açık yetiştiriciler başta olmak üzere ekibine ve desteklerini esirgemeyen İl Müdürü ve tüm ekibine teşekkür etti.- Nihat Demirel
 
676 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
NECDET TEZCAN