• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti

17/12/2021

Feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti

     Vize – Lüleburgaz yolu Hasbuğa Köyü Mezarlığı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil ile çekici çarpıştı. Kazaya iki çekicinin daha karışması ile ortalık savaş alanına döndü.
     Edinilen bilgilere göre; 11 Aralık 2021 günü saat 06.22 sıralarında Lüleburgaz istikametinden Vize istikametine doğru seyir halinde olan E.Y. adlı vatandaşın kullandığı otomobil, direksiyon hâkimiyetinin kaybolması üzerine yolun karşı şeridine geçerek R.T. adlı vatandaşın kullandığı çekiciye çarptı. Çarpışmanın ardından yolda seyir halinde olan O.E. ve S.V. adlı vatandaşların kullandığı çekicilerde kazaya karışırken, ortalık bir anda savaş alanına döndü.
     Kazada otomobil içerisinde yolcu olarak bulunan S.Ş. adlı vatandaş ile kazaya karışan araçların sürücüleri yaralanarak Lüleburgaz ve Vize Devlet Hastanelerine kaldırıldılar. Kazada ağır yaralanan ve kaldırıldığı Lüleburgaz Devlet Hastanesinden sevk edildiği Tekirdağ’da tedavi altına alınan otomobil sürücü E.Y. adlı genç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. E.Y.’nin ölümü Sergen köyünde büyük üzüntüye neden olurken, cenaze Salı günü ikindi vakti düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.- Nihat Demirel
832 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407
NECDET TEZCAN